Ruladă „Ziua și noaptea” – Un deliciu cu cremă de vanilie și ciocolată, fraged și elegant

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic Creme Ole de ciocolată
  • 325 ml smântână
  • 150 ml lapte
  • 1 plic Creme Ole de vanilie
  • 150 g ciocolată neagră
  • 75 g unt

Mod de preparare:

1. Pentru început, batem albușurile cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul, gălbenușurile, uleiul și amestecăm bine.

2. Adăugăm Creme Ole de ciocolată și turnăm aluatul obținut într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 20 de minute.

3. Într-un bol separat, batem smântâna. Adăugăm laptele, Creme Ole de vanilie și amestecăm bine.

4. După ce s-a răcit, tăpetăm blatul cu crema obținută și formăm rulada.

5. Într-un vas, topim ciocolata. Adăugăm smântâna, untul și amestecăm bine. Decorăm rulada cu glazura obținută.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!

Loading...